Antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se na něco zeptát... když jsem měla pauzu,a v to dobu jsem měla se svým přitelem pohlávní stýk,a na druhej den mi přišli krámy,a po pauze jsem přestala brat piluky,můžu otěhotnit ???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v pauze jste byla ještě chráněna před otěhotněním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x