Antikoncepce

Dobrý den chtěla jsem se vás zeptat už 13let beru antikoncepci,je to pro mě nějak škodlivé?Brala jsem Logest a teď mám už 4 rok Lunafem.Všude se píše že by se tak dlouho užívat neměla a že pak mají ženy problémy otěhotnět atd.A může selhat antikoncepce při pravidelném užívání?

Odpověď odborníka:

dobrý den, dlouhodobe brani antikoncepce s dnesnimi preparaty neni skodlive.problemy s otehotnenim nezusibuje antikoncepce jako takova, spise byl problem drive pred nasazenim antikoncepci ci souvisi s pozdejsim tehotenstvim (vyssi vek), selhat muze jakakoli antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: