Antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás chtěla jsem se zeptat. Lékař mi předepsal novou antikoncepci, přechazím z lindynette 20 na softinelle ... Musím udělat sedmidenní pauzu nebo mohu pokračovat dál bez pauzy. Ke konci braní staré antikoncepce jsem slabě krvácela, tak pravě nevím jestli udelat pauzu nebo raději pokracovat. Děkuji za odpověď. Kozová

Odpověď odborníka:

dobrý den, při přechodu na novou antikoncepci bych udělala raději pauzu.je to více méně na Vás, jestli ji uděláte nebo ne, při přechodu na jiný preparát by to bylo vhodné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: