Antikoncepce

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Novynette, nyní jsem ovšem nemocná a beru antibiotika Ciplox 500, chtěla bych se Vás zeptat, jestli tato antibiotika můžou snížit účinnost HA (v příbalovém letáčku není nic uvedeno)? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano všechna antibiotika mohou účinek antikoncepce do jisté míry snížit příjemný veřer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: