Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Mam trombofilii a lékař mi předepsal antikoncepci yaz, ale kamarádky gynekolog mi vzkazuje, že neni pro mne vhodná, když mám trobofilii, mohla by jste mi říci, zda-li by jste mi to doporučil nebo ne? Děkuji

Odpověď odborníka:

Trombofilie v heterozygotní formě je relativni kontraindikací antikoncepce,osobně bych vám ji nepředepsal příjemný denn

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když plíce potřebují pomoc
Články: Když plíce potřebují pomoc
U rakoviny plic je časné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: