Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lyndynette 20 a dnes mi končí sedmi denní pauza a zítra bych měla začít brát další ,,první" pilulku. Ovšem už jsem dobrala celé balení a neměla jsem možnost dojít si k mé lékařce pro recept. Je to velký problém, že si jí zítra nevezmu? Budu si ji moci vzít minimálně o 2 dny déle, než bych měla? Děkuji předem za odpověd. Přeji krásný večer...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se zpozdíte s užíváním hormonální antikoncepce o více než 7 dní, ztratíte antikoncepční ochranu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: