Antikoncepce

Dobrý den,mám dotaz asi před 4měsíci jsem vysadila antikoncepci kvůli častým bolestem hlavy,ale můj manžel má vždy po pohlavním styku zarudlý penis a občas mu tam naskačou i pupínky jestli nemá vliv to že neberu antikoncepci a jsme si věrní děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neužívání hormonální antikoncepce zcela určitě nezpůsobuje tento problém u Vašeho manžela. Pokud manžel používá kondom, může to být způsobené např. nesnášenlivostí latexu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: