Antikoncepce

dobry den,chtela bych se zeptat.beru lunafem uz asi rok a chtela jsem si oddalit menstruaci tak sem si ji oddalila,ale brala sem ted 3 plata najednou bez pauzy.nevadi to?? nemuzu byt tehotna dekuju moooc.

Odpověď odborníka:

Těhotná být nemůžete, ale měla byste už teď pokračovat v užívání normálně. Pokud máte přesto pochybnosti, udělejte si těhotenský test z moči ( lze koupit v lékárně).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: