Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je-li možné když jsem teď dobrala platíčko mojí antikoncepce Lindynette 20 a nechci 7 denní pauzu začít rovnou brát další platíčko a pauzu si udělat až doberu to druhé. Nehrozí nějaké potíže? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete začít s užíváním druhého platíčka antikoncepce bez 7 denní pauzy, pauzu můžete udělat až po dobrání obou platíček. Žádné nebezpečné komplikace Vám nehrozí. Jediná věc, která by se mohla objevit, je výskyt nepravidelného špinění. Toto špinění však neznačí žádný zdravotní problém, ani snížení účinku antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: