Antikoncepce

Dobrý večer.Ještě jsem se chtěla optat, gynekolog mi nakonec předepsal místo Natalya antikoncepci ESETE, ta má antiandr ogenní účinek?Myslíte, že je srovnatelná s těmi co byly zmíněny?Aby se mi to opět nezhoršilo?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i Esete má antiandrogenní účinek. Všechny zmíněné preparáty jsou srovnatelné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: