Antikoncepce

Dobrý podvečer, děkuji vám za odpověď na dotaz s antikoncepcí, jednalo se o antikoncepci medroxyprogesteron,dobrala jsem léky ascorutin a exacyl, po dobrání léků jsem týden špinila a poté opět začla silně krvácet (během chvilinky jsem promočená), jsem objednaná opět k lékaři, chtěla jsem se Vás zeptat, zdali se to dá léčit lékama, které mohu brát při kojení, zda je nutná kyretáž nebo ji mohu odmítnou, co tím riskuji. Dále jste se zmínil o hysterektomii, ale myslím si, že jsem na ni ještě mladá, je mi 31 let. Proč, když jsem byla přeléčena, se to po týdnu opět vrátilo a zase jsem začala silně krvácet. (už po 4 dnech krvácení se cítim velmi unavená, pobolívá mě hlava a vaječníky).Opravdu všechny tyto potíže mi způsobila ta jedna iněkce?V září bych měla jít na druhou, mám ji odmítnout? Bylo mi doporučeno abych ji ještě jednou zkusila, že by se nežádoucí účinky měly zmírnit nebo zcela vymizí. Byla bych štastná za Vaši odpověď, můj lékař řekl kyretáž a já bych se jí chtěla vyhnout, pokud by to bylo oparvdu nutné samozřejmě bych jinak na ní šla. Děkuji za Vás názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kyretáž je v tomto případě de mého názoru nejúčinnější a nejspolehlivější metodou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x