Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem brát dvě plata prášku bez pauzy, ale i tak se obevilo slabe krvaceni a bolesti v podbrišku, tak jsem je vynechala..menstruace se dostavila hned dalsi den...bude mit antikoncepce stejny ucinek kdyz je zacnu brat normalne po sedmidenni pauze? dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud začnete antikoncepci užívat po 7 denní pauze, budete stále chráněna před otěhotněním. Myslete na to, že byste měla opět využívat minimálně celé plato, tedy 21 tablet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: