Antikoncepce

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda by jste mi doporučila užívat hormonální antikoncepci, když mám: Leidenská mutace...zdravý homozygot, Mutace protrombinu zdravý homozygot, Mutace C677T v genu pro MTHFR a mutace A 1298C v genu pro MTHFR .. obojí heterozygot. Hladina homocysteinu je v normě. Pokud brát klasické prášky, nebo raději tělísko, nebo raději se těmto antikoncepcím vyhnout a chránit se jinak. jen pro info, již mám 2 děti a další v plánu není. a je mi 32let. Děkuji za odpověď Monika

Odpověď odborníka:

dobrý den, hormonální antikoncepci bych nedoporučila, ve vašem případě je kontraindikovaná.tělísko je varianta,ale nehormonální.nebo kondom

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: