Antikoncepce

Dobrý den. Chci se zeptat jestli je velke riziko otěhotnění jestliže přítelkyně dobrala po 3 tydnech antikoncepci bez vynechání ani jedne tablety což bylo v patek a v sobotu jsme spolu mněli styk přičemž došlo k nehodě.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud to bylo v 7 denní pauze mezi platíčky, je chráněná cyklem předchozím.takže minimální riziko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: