Antikoncepce

Dobrý večer, již první měsíc užívám novou antikoncepci Marvelon.Předtím jsem užívala antikoncepci yasminelle.Celé platíčko jsem dobrala a poté se mi dostavila menstruace po menstruaci jsem začala ihned užívat antikoncepci Marvelon a s přítelem jsmě měli první týden pohlavní styk.Chtěla jsem se zeptat jestli jsu tedy chráněná a nemusím se obávat těhotenství.Posledních pár dnů mě bolí trochu prsa tak mám obavy, abych nebyla těhotná.Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte antikoncepci pravidelně a nepřekročila jste 7 dní pauzy, před otěhotněním jste chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: