Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Beru prášky minisiston.dobrala jsem platíčko a 3den po dobrání dostávám pravidelně menstruaci.Mohu otěhotnět,když jsem měla s přítelem nechránění styk v době 1dne před očekávanou menstruací kdy se prášky neberou?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepčních tablet jste před otěhotněním chráněna i v době pauzy mezi 2 platíčky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: