Antikoncepce

Dobrý den,chtela bych se zeptat.Minuly mesic jsem mepa jit na injekci depo-provera kterou uz pouzivam 3 roky.Ale s partnerem jsme se rozhodli ze chceme miminko.Za jak dlouho bych mohla otehotnet,kdyz krvaceni a spineni jsem mela uz treti den odedne kdy jsem mela jit na adalsi injekci.dekuji

Odpověď odborníka:

Efekt Depo provery trvá 3 měsíce,otěhotnění je možné jakmile nastoupí opět normální cyklus a dojde k ovulaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Nemoc poprvé popsal na...
Nové zbraně v souboji s melanomem. Na rakovinu si došlápne virus!
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x