Antikoncepce

-------------------------------------------------------------------------------- Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat užívala jsme mercilon. Ted se s manželem chystame na IVF a ja cekam az dostanu menstruaci abych mohla jit na krev na hormony, myslite ze by slo si vzit par pilulek (3-4) abych men. dostal drive?? Bude to mit potom vliv na testy?? Dekuji za odpoved Kratochvílová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jdete do programi IVF, nevidím důvod brát antikoncepci a ještě k tomu jen 3-4 tbl. To vůbec nedělejte, jen si ublížíte a vytvoříte komplikace. Počkejte na menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Články: Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Že vůbec nevíte, jakou...
Bronchitidu signalizuje nejen kašel: poznejte i ostatní příznaky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: