Antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem se vyléčila z mononukleozy, mohu teď brat hormonální antikoncepci, a jestli né hned tak po jak dlouhé době, nebo se to nedoporučuje vůbec? Doležalová

Odpověď odborníka:

Nechte si udělat kontrolu jaterních testů, budou li v normě můžete užívat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergická rýma může trvat celý rok
Články: Alergická rýma může trvat celý rok
Rýma je jedním z...
Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Články: Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Chřipka klade na organismus...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Chronický únavový syndrom
Články: Chronický únavový syndrom
Na únavu si stěžuje až...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x