Antikoncepce

Dobrý den, užívám HA YAZ, u druhého plata jsem celý měsíc špinila, u 3 plata jsem vůbec nešpinila, ale teď užívám 4 plato mám znovu lehké špinění. Slyšela jsem, že by na mě tato antikoncepce mohla být slabá, a tak se bojím, kdyby to tak bylo abych přes ní neotěhotnělo. Proto mám na Vás dotaz jestli je to možné otěhotnět, a nebo ne? Pokud ne mám ještě vydržet zda se to srovná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět byste neměla, doporučuji navštívit gynekologa a změnit antikoncepci. Obvykle se cyklus rovná po 3 měsících.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: