Antikoncepce

dobrý den beru antikoncepci sanya kvůli měsíčkám , poněvadž jsem je měla silné a měla jsem hrozné bolesti a křeče břicha co užívám sanyu seto zlepšilo ale chtěla jsem se zeptat jestli se přibýrá na váze nebo jiné účinky , paní doktorka mi říkala že ne žejeto slabá dávka léku žese nemusím obávat tak se vás ptám coje na tom pravdy děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní doktorka Vám řekla pravdu, pokud se nebudete přejídat a přiměřeně se hýbat, nebudete tloustnout, antikoncepce Vám hmotnost neovlivní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: