Antikoncepce

dobrý den. již 4měsíce beru antikoncepci lindynnete20 nyní zitra začím 7denní pauzu. muj problém tkvi v tom o vikendu tzn,v sob, si chceme s manželem dopřát hezký vikend bez dcery, je mozné ze by sme si mohli intimní věci uzit na plno aniž bych otěhotněla? nechci již být tehotna po 2, proto se vás ptám, možná je to apsorudní otázka ale chcisi být jista,DEKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, jse chráněná plně i v sedmidenní pauze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: