Antikoncepce

Dobrý den, jaká je možnost otěhotnění těsně po menstruaci(3-4 dny po), pokud jsem měla průjem?? Jinak beru HA pravidelně již několikátým rokem. Ale vzhledem k zažívacím potížím jsem zneklidněná, zda se nemohlo něco pokazit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná o jednu či dvě řidší stolice, ještě to není průjem. Pakliže se jedná jen o takový problém, účinek antikoncepce snížen nebyl a tedy zde není pravděpodobnost otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: