Antikoncepce

Dobry den. Chtela bych se zeptat, jak je velka sance otehotnet, kdyz jsem zacala brat antikoncepci 3 dny a uz jsem mela s pritelem styk. Mensturace mi skoncila pred 15-17 dni. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhnět můžete. 3 užité antikoncepční tabletky ke konci menstruačního cyklu Vám žádnou spolehlivou ochranu před otěhotněním nemohou zaručit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Články: Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Osteoporóza, která se někdy...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Měříte si tep? Máte tak šanci odhalit život ohrožující nemoci
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Potravinová alergie
Články: Potravinová alergie
Potravinová alergie je...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: