Antikoncepce

dobrý den, beru antikoncepci minisiston a beru jí už 2 roky. Chci se zeptat jestli je možné otěhotnět když jsem si několikrát za sebou zapomněla vzít pilulku a to v různých dnech v daném období. většinou beru antikoncepci 2 měsíce za sebou a potom až vynechávám na 7 denní pauzu. teď beru 2 platíčko ve kterém jsem si zapomněla vzít dva prášky a to hned na začátku a v minulém platíčku jsem na prášek zapomněla několikrát. Jaká je pravděpodobnost že bych mohla být těhotná? lidé kolem mě mi tvrdí že jsem za poslední dobu hodně přibrala a ptají se jestli jsem těhotná, ale neprojevuje se u mě žádná nevolnost ani nic podobného. jen se mi občas zatočí hlava ale mám nízký tlak tak si myslím že to je tím. s přítelem sexuji i když si prášek zapomenu vzít a to bez další jiné ochrany, přitel se vždy "udělá" do mě. Předem vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná být můžete, pokud se antikoncepce nebere pravidelně, není spolehlivá. udělejte si test, jestli nejste těhotná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Články: 10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Tahle přecitlivělost patří...
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Správná výživa pomáhá pacientům s Parkinsonovou chorobou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Články: Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Faktorů ovlivňujících...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: