Antikoncepce

Dobrý večer pane doktore, beru již 3. rokem hormonální antikoncepci Diane 35 a chtěla jsem se zeptat, zda mohu otěhotnět v týdenní pauze, kdy neberu antikoncepci a čekám na menstruaci. Děkuji předem za Vaši odpověď. Přeji hezký zbytek večera.

Odpověď odborníka:

Ne, i v té pauze jste chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: