Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Mercilon více jak rok a našla jsem si u poševního vchodu malou bradavičku. Gynekoložka mi napsala vaginální tablety Klion. Můžou ty tablety ovlivnit účinek Mercilonu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ne,účinek antikoncepce to neovlivní Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: