Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaká antikoncepce nebo něco co napomáhá růstu prsou ? Děkuji předem za odpověď nashledanou.

Odpověď odborníka:

Ano, antkoncepce svými hormonálními účinky způsobuje určité prosáknutí či zbytnění mléčné žlázy, ale tento účinek zase není tak výrazný a po vysazení antikoncepce se stav vrací do normálu. Vzhledem k vašemu věku je ale předčasné dělat závěry, prsa se ještě vyvíjejí. Pokud byste byla např. i po 25. narozenínách s nimi nespokojená, nejlepší řešení je plastika.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Chmelová prsa | Od: Anča | 19.11.2008 22:15
Zajdi na chmelovou brigádu, když budeš rukama mnout tzv ženské šištice chmele - jsou bohaté na přírodní ženské hormony - prsa ti povyrostou
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: