Antikoncepce

Dobrý den. Po týdnu užívání antikoncepce jsem měla styk s mým přítelem. (používám antikoncepci BONADEA) Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že bych mohla být těhotná. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte přesně podle návodu je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: