Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět, když jsem začala brát antikoncepci (Belara) a 3. den jsem si zapomněla vzít prášek. S partnerem jsem měla sexuální styk, aniž bych si pilulku vzala se zpožděním. Jsem cca týden před menstruací. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, protiřečíte si. Jednou píšete, že jste 3. tabletku neužila vůbec a pak mi napíšete, že jste se s užitím tabletky nezpozdila. Pokud platí první varianta, tak samozřejmě může být účinek antikoncepce narušen a otěhotnění není možné vyloučit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: