Antikoncepce

Je mi 17 let už 3 měsíc beru antikoncepci TRI-REGOL jaká je šance na otehotnení když se do mě přítel udělal ? děkuji predem za odpovéď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce šance na otěhotnění není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: