Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat beru antikoncepci lindinette 20 a včera jsem měla s přítelem sex a vždy po sexu mi vytíká s pochvy sperma ale už po dvakrát ne je to normální? nemužu být těhotná? děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to normální, těhotenství na to vliv nemá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: