Antikoncepce

Dobrý den chtěla jsem se poradit o účinnosti antikoncepce Cilest, která mi byla předepisována když jsem byla mladší (v 15 letech). Lékař mi jí napsal, ale řekl u toho že je už stará a středně působící, bojím se tedy jestli nebudu těhotná, protože k tomu mám také nějaké žaludeční potíže, nezvracím, ale neustále je mi špatně a od té doby co jí beru mě šíleně bolí břicho. Je to 8 dní - můžeme spolu s přítelem spát bez obav? A co s těmi bolestmi?? je mi 20 let. předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Cilest je sice starší,ale zcela spolehlivý preparát,bolesti břicha rozhodně nezpůsobuje,zajděte na vyšetření k praktickému lékaři k stanovení diagnozy a nasazení léčby,případně přesměrování k příslušnému specialistovi. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x