Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je možné, že i po užívání HA Azalia, kterou užívám 8 měsíců se stále objevují silné bolesti hlavy?? Před touto HA byla asi 2 roky Minerva, ale ta mi byla z důvodu zvýšeného srážení krve doporučena vysadit a zkusit Azalii. Mám arytmie a nedomykavost chlopně. Také v poslední době pocituji změnu nálad (negativní myšlenky), ale také dosti snížené libido a někdy i s nedosažením orgasmu, což nejvíce trápí mého přítele a myslí si, že je to jeho chyba. Prosím Vás tedy o radu zdali antikoncepci zkusit uplně vysadit nebo zdali mohou být příčiny spíš jide než u antikoncepce. Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě by asi bylo vhodné antikoncepci vysadit a zkusit tělísko,nejlépe Mirenu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: