Antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, vím, že je to pořád dokola, ale potřebuju se ujistit.. V březnu jsem jednou zvracela cca 6 hodin po vzetí pilulky a poté jsem měla až 8. den pohl. styk( 16.3.), další týden jsem měla jednorázový průjem cca 3 hodiny po pilulce, až 4. den proběhl PS. (23.3.) Byl antikoncepční účinek oslaben nebo už jsem byla chráněná? Od té doby jsem si dělala 4 TT ( jeden i včera, ale všechny jsem dělala večer) a všechny negativní, můžu tomu věřit? Volala jsem mé p. doktorce a ta mi řekla, že mám přijít za ní, jen pokud mi vyjde pozitivně, jinak ne. Děkuji mockrát:)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 4 negativní těhotenské testy jasně dokazují, že těhotná nejste. Je jedno, že testy jste dělala večer, je to už dlouho od pohlavního styku, v případě těhotenství by byla hladina hCG v moči zjistitelná kdykoliv.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: