Antikoncepce

Dobry vecer,chtela bych se zeptat,mam doma dve male deti 2 a 4 roky.Po druhem porodu(samozrejme az po dokojeni cca tri mesice)jsem zacala znovu uzivat antikoncepci Lindynette,ktera mi predtim nedelala obtize.Kdyz bylo dceri skoro rok,zacala jsem mit tyto obtize-nocni poceni,cervene fleky ve tvarich,stavy lekarum pripominajici deprese-ackoliv k nim nemam duvod,bolesti hrudniku a nadbrisku,pocity na zvraceni,take migreny.Prosla jsem snad vsemi moznymi vysetrenimi-od tech zakladnich az po MR mozku a sternalni punkci a nikde nic.Pribalovy letak uvadi,ze me obtize mohou byt nezadoucimi ucinky,ale mely by prave po nekolika mesicich ustoupit a ne se po dlouhodobem uzivani objevit.Do toho vseho mi byla zjistena snizena fce stitne zlazy,ale dle testu jsem jiz vporadku,uzivam Letrox.Jak to vidite vy?Mohou me obtize souviset s uzivanou antikoncepci?Dekuji,Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže samozřejmě s antikoncepcí souviset mohou, není proto důvod jí dále užívat a nevyměnit za jinou, která by tyto obtíže přinášet neměla. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím gynekologem, který Vám poradí jiný přípravek. Hekzý den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: