Antikoncepce

Dobrý den, před osmi měsíci jsem porodila císařským řezem. Teď jsem dostala antikoncepci Natalya a přitom užívám léky na štítnou žlázu Letrox 50. Některé léky si nemusí sednout a nebudou tolik učinkovat. Je to i případ těhle dvou léku? Může se stát, že otěhotním a co se bude dít, když další dítě může být až za dva roky. Děkuji a přeji krásný den

Odpověď odborníka:

Hormonální antikoncepce má vysokou spolehlivost pokud neuděláte chybu v užívání, s druhým lékem se neovlivňuje takže nemějte zbytečné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x