Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsme měli před 4 dny sex. Což byl začátek mých plodných dnů. Užívám antikoncepci Minisiston, a zrovna jsme to zkoušeli bez kondomu,ale i tak se bojím, že bych mohla být těhotná, bolí mě v podbřišku a za 4 dny sem přibrala dvě kila. Přítel totiž tvrdí, že během sexu asi nechtěně ukápl (sama nevím jestli to byla předejakulační, ejakulační nebo moje vlastní tekutina) Nemůžu si dovolit dítě, a docela jsem z toho vystresovaná.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže užíváte antikoncepci, tak nemáte žádné plodné dny. Účinek antikoncepce je takový, že Vás před otěhotněním chrání. Máte zbytečné obavy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: