Antikoncepce

Dobrý den mám takový dotaz. Beru antikoncepci Sunya a začala jsem jí brát kontinuálně a vynechám jednou za 3 měsíce. A zjistila jsem, že když takhle vynechám déle tak mám krvácení o hodně slabší. Vadí to a nebo mám po měsíci vysadit a brát je každý měsíc? Chtěla bych vědět co je lepší. Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slabší krvácení ničemu nevadí a pokud Vám vyhovuje užívání antikoncepce 3 měsíce kontinuálně, nic na tom nemusíte měnit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: