Antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně antioncepce Misiston. V den kdy jsem si vzala poslední prášek z platíčka (v 17:00) jsem kolem pulnoci zvracela a pote jeste druhy den rano opet 3x. Chtela jsem se zepat zda toto zvaceni mělo vliv na účinek antik. a zda ovlivni i nasledujici vec a to tu, ze jsem po tomto poslednim prášku zacala bez 7 denni pauzy uzivat další platicko. Bude tedy ovlivněných i dalších 21 dní užívání? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud bylo opakované zvracení,nedá se vyloučit případná gravidita,bylo by lepší udělat si po konci platíčka pauzu a vyčkat zde se menses dostaví a teprve potom pokračovat v kontinuálním podávání ,pokud jste již začala nové platíčko udělejte si pro jistotu gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: