Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat co se stane pokud doberu platíčko a nové začnu o čtyři dny později než ho mám brát tzn. 11dní pauza místo 7dní.. mám nějakou dobu počkat než to zabere nebo nebudu vůbec chráněná?

Odpověď odborníka:

Záleží na tom,jakou antikoncepci používáte, většinou platí že můžete začít užívat také 2. až 5. den vašeho cyklu, ale v tomto případě musíte použít navíc ještě další antikoncepční metodu (bariérovou metodu) prvních 7 dnů cyklu. pokud nemáte skutečně vážný důvod raději bych na vašem místě postupoval klasicky jak jste zvyklá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Bylinné čaje zklidní váš spánek
Články: Bylinné čaje zklidní váš spánek
Chcete spát zdravěji...
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: