Antikoncepce

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat četla jsem na internetu článek, kde se psalo, že muzu brát hormonální antikoncepci, ale pro správné fungování orgamismu by se měla antikoncepce po deviti mesících užívání dva měsíce vysadit a poté zase devět měsíců brát a dva měsíce ne chci se zeptat co je na tom pravda. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to pravda, můžete ji klidně brát bez přerušení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: