Antikoncepce

Dobrý den, začala jsem poprvé používat hormonální antikoncepci (značka Rhonya) a chtěla bych se zeptat, zda jsem chráněna proti otěhotnění, již od užití první pilulky daný měsíc nebo zda je lepší počkat s pohlavním stykem až na později.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x