Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem cca před měsícem vysadila antikoncepci a měla bych teď dostat menstruaci která se ale nedostavila také mě začali bolet bradavky mohla bych být těhotná i když mi první test vyšel negativní? Děkuji

Odpověď odborníka:

Testy jsou poměrně přesné ,pro jistotu jej zopakujte za týden a kdyby se menses nedostavila do 14 dní navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: