Antikoncepce

Dobrý den,užívám antikoncepci yadine,mám větší nadváhu,lékař mi předepsal léky na hubnudí Lindaxa 15.Chci se zeptat mám antikoncepci vysadit?Četla jsem,že snižuje účinek hubnutí....Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek Lindaxa neovlivňuje účinek perorální (vnitřně užívané) antikoncepce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: