Antikoncepce

Brala jsme antikoncepci Minerva,ale paní doktorka mi po roce předepsala novou,která se jmenuje Clormetin je také na 3 měsíce po 21 tabletkách. Teďka jsem si udělala pauzu a v pondělí bych si měla vzít první tabletku nové antikoncepce,ale v příbalovém letáku píšou,že jsem si neměla dělat pauzu a vzít si rovnou první tabletku,ale to jsme nevěděla a paní doktorka mi to taky neřekla. Bude vadit když si jí i přes to vezmu ? :) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vadit to nebude, normálně začněte brát novou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: