Antikoncepce

Dobry den chtela bych se zeptat jestli panadol extra muze snizit ucinost antikoncepce lindynette 20.v pribalovem letaku je napsane ze koncentraci pripravku lindynette20 muze v seru zvysit paracetamol.ktery je v panadolu.tak se chci zeptat jestli panodol nesnizi ucinost antikoncepce.brala jsem 1 prasek a to v patek nebo v sobotu nejsem si ted jista a s pritelm jsem spala v nedeli.predem dekuji za odpoved.veronika

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy, účinek antikoncepce nebude nijak snížen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: