Antikoncepce

Chtela bych se zeptat jestli panadol extra muze snizit ucinost antikoncepce lindynette 20.v pribalovem letaku je napsane ze koncentraci pripravku lindynette20 muze v seru zvysit paracetamol.ktery je v panadolu.tak se chci zeptat jestli panodol nesnizi ucinost antikoncepce.brala jsem 1 prasek a to v patek nebo v sobotu nejsem si ted jista a s pritelm jsem spala v nedeli.predem dekuji za odpoved.veronika

Odpověď odborníka:

Účinnost snížena není.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Články: Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Profesor Jeffrey B...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Prasečí chřipka, ptačí chřipka...  Co nás ještě čeká?
Články: Prasečí chřipka, ptačí chřipka... Co nás ještě čeká?
Na chřipku se někdy díváme...
Na záděrky platí prevence!
Články: Na záděrky platí prevence!
Suchá a odrostlá kůžička u...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x