Antikoncepce

Už týden mě trápí nízký tlak, bolest hlavy, a závratě... je možné aby to bylo z antikoncepce? Beru teprve druhé platíčko. Měla bych vydržet a nebo zajít k doktorovi a změnit ji?

Odpověď odborníka:

Pokud se potíže objevily až nyní s antikoncepcí, je pravděpodobné, že to bude vlivem antikoncepce. Navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: