Antikoncepce

Dobrý den, již před rokem jsem si zašla pro antikoncepci, kvůli akné, doktorka mi předepsala antikoncepci Chloe, až jsem je dobrala tak mi dala nové a to antikoncepci Katya, tu jsem začala brát před týdnem. Můj problém je, že do této doby jsem je brala jen pro zlepšení mé pleti a pohlavní styk jsem ještě neměla. Nevím jestli za to můžou hormony co jsou v antikoncepci ale má pleť se nezlepšila a začala jsem mít problém s nadměrným ochlupením v oblasti obličeje atd… Chci se zeptat zda může být toto příčinou a mám přestat brát tyto pilulky. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to souviset s podávanou antikoncepcí. Rozhodně bych doporučoval návštěvu gynekologa, který Vám doporučí jinou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: